Mesudiye İlkokulu

WEB https://seydisehirmesudiyeio.meb.k12.tr
Adres : Mesudiye Mahallesi Mesudiye Caddesi No 9 Seydişehir/Konya
VİZYON : Yapabildiğimizin en iyisini yapmaya çalışmak.Azimle, kararlılıkla, öğrencilerimizi iyi seviyelere getirmek.
MİSYON : Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Isınma : KALORİFER İLE ISINMA
Lojman : KULLANILABİLİR DURUMDA 1 LOJMAN BULUNMAKTADIR. Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE YAYLACIK KÖYÜNE ULAŞIM VAR.YAYLACIK KÖYÜNDEN MESUDİYE KÖYÜNE BİR KISMI DÜZ BİR KISMI VİRAJLI ASFALT YOL İLE ULAŞIM SAĞLANIYOR.
Yerleşim Yeri : MESUDİYE KÖYÜNÜN ETRAFI DAĞLARLA ÇEVRİLİDİR.KÖYÜN NÜFUSU YAKLAŞIK 400 KİŞİDİR.BİR KISMI DÜZ BİR KISMI VİRAJLI ASFALT YOLA SAHİPTİR.GEÇİM KAYNAĞI TARIM VE HAYVANCILIĞIN YANINDA SON YILLARDA ÇİLEK TARIMI DA YAPILMAYA BAŞLAMIŞ VE KÖYLÜYE ÖNEMLİ BİR GELİR KAYNAĞI OLMUŞ.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ KONYA MERKEZE YAKLAŞIK 65 KM UZAKLIKTADIR.SEYDİŞEHİR MERKEZE 39 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :